Kategóriák
Gyártás és ipar

1000 literes tartály: sokat vállal, sokat bír

Az 1000 literes tartály a világgazdaság egyik fontos mozgatórugója – gondoltad volna? Ismerd meg jobban az eszközt, amelynek a sértetlenül érkező gyümölcsöket, az épen maradt üdítős üvegeket és még sok minden mást köszönhetünk!

Mire való az 1000 literes tartály?

A Schoeller Allibert 1000 literes tartály kategóriába tartozó termékei különleges innováción alapulnak. 50 éve ugyanis kifejlesztettek egy rendszert, amely az újrahasználatra épül: úgynevezett többutas megoldásaik környzetkímélő alternatívát nyújtanak a szállításra és tárolásra. Ezek a tartályok ugyanis magas minőségű műanyagból készülnek, így számtalan alkalommal, évekig újra és újra felhasználhatók. Nézd meg őket a következő linken: https://www.schoellerallibert.com/hu/h%C3%ADrek/1000-literes-tartaly-szallitmanyozashoz-raktarozashoz.

Az 1000 literes tartályokat széles körben alkalmazzák: a vegyiparban, az italgyártás területén, az agráriparban és még számos területen.

Kedvenc előnyeink

Bár a környezet védelme szempontjából fontos az egyéni felelősségvállalás, a legtöbbet mégiscsak a nagyvállalatok, az ipar prominens szereplői tehetik. Ezért öröm belegondolni, hogy a logisztikában ilyen tudatos megoldásokat alkalmaznak már évtizedek óta. Néhány ok, amiért szerintünk az 1000 literes tartály a zöld szállítmányozás egyik legnagyobb hőse:

  • A konténerek nemcsak újrahasználhatók, hanem hosszú élettartamuk végeztével a Schoeller Allibert újra is hasznosítja őket.
  • A gyártó tárolói csökkentik a környezetszennyező üresjáratok számát: mivel használat után kis méretűre összehajthatók, a célállomáson az üres tartályok mellé a visszaútra is gond nélkül befér egy újabb rakomány.
  • Az IBC tárolók alacsony önsúllyal rendelkeznek, és sokrétűen kombinálhatók.

1000 literes tartály minden helyzetben

A Schoeller Allibert termékei olyan helyzetekben is megoldást nyújtanak, amelyek komoly és visszatérő kihívást jelentenek. Ilyen például a folyadékszállítás: egyedülálló ComboLife termékcsaládjuk Bag-In-Box technológiával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a magas minőségű, strapabíró műanyag tárolókat erős műanyag zacskóval bélelik, ami extra biztonságot jelent. Forradalmi újítás ez a hagyományos ömlesztettáru csomagolási rendszerekhez képest: jóval költséghatékonyabb és praktikusabb. Nem véletlen, hogy mind az élelmiszeripar, mind az ipari gyártás területén rendkívül népszerű.