Üzleti angol és céges tanfolyamok

Üzleti angol

Általában az üzleti angol tanfolyamokat a legalább közel középfokon beszélő tanulók számára ajánljuk, de ha Ön még nem beszél ezen a szinten, speciális tanfolyamot is szervezhetünk Önnek. A csoportos tanfolyamokat, amelyek olyan készségekre fókuszálnak, mint a társalgás, a kapcsolatépítés, a telefonbeszélgetés, az email- vagy -levélírás, előadás, tárgyalás, stb., anyanyelvi angoltanárunk vezeti. Az oktatás során az InCompany tankönyvet használjuk. A tankönyv árát a tanfolyam ára nem tartalmazza! A tankönyv 15%-os kedvezménnyel megvásárolható az iskolánkban, vagy az iskolától függetlenül bármelyik könyvesboltban.

Egyéni órák szintén elérhetőek iskolánkban. Az egyéni órákon személyre szabott tananyaggal várjuk Önt. Az egyéni tanfolyamok időbeosztását Ön határozza meg, időpontért keressen minket elérhetőségünk valamelyikén!

Felnőttek és tinédzserek számára (14+) CSOPORTOS TANFOLYAMAINK ÁRAI:

Egy tanóra 45 perc. Egy tanév 4*36 tanórából áll, mely egy nyelvi szintet (egy tankönyvet) jelent. Csoportos tanfolyamaink szeptembertől június közepéig tartanak.

4+ fő
48.600 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (1350 Ft/fő/tanóra)
3 fő
54.000 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (1500 Ft/fő/tanóra)
2 fő
79.200 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (2200 Ft/fő/tanóra)

Bejelentkezés, időpont kérése szintfelmérésre hétköznaponként 8:00-12:00 között a +36-70-631-3988 telefonszámon, vagy e-mailben lehetséges. A szóbeli és írásbeli szintfelmérés, nyelvvizsga tanácsadás INGYENES, a bejelentkezést/időpontkérést azért tartjuk fontosnak, hogy a szóbeli szintfelmérésen csak Önnel foglalkozzunk.

Az egyéni tanórák árait az „Egyéni tanfolyamok” oldalon láthatja.

Céges tanfolyamok

Igény esetén csoportos vagy egyéni kihelyezett tanfolyamokat is szervezünk cégeknek. Általános angol és általános német tanfolyamokat kínálunk kezdőtől felsőfokú szintig, illetve üzleti angol tanfolyamokat is tartunk a legalább közel középfokon beszélő ügyfelek számára.

Az egyik legnépszerűbb ajánlatunk cégvezetőknek az egyéni tanfolyam anyanyelvi tanárunkkal az Egyesült Államokból. Ezen a tanfolyamon, nemcsak egy anyanyelvi tanárral gyakorolva tarthatja szinten angoltudását, de fejlesztheti prezentációs képességét, és új kifejezéseket tanulhat, amelyek hasznosak lehetnek tárgyalás, megbeszélés, vagy éppen telefonálás során.

Másik népszerű ajánlatunk a kezdő angol tanfolyam, amellyel rövid idő alatt elérheti, hogy cége munkatársai a mindennapi munka során használják az angol nyelvet.

Jelenleg az alábbi cégek számára nyújtunk különböző nyelvtanfolyamokat:

  • Illés Logisitics Zrt., Érd;
  • West-Bridge Kft., Érd;
  • Citroen Sípos Kft., Érd;
  • Metem Kft., Százhalombatta;
  • Commit Kft., Érd;
  • EKI Creative Kft., Érd;
  • Ventrade Kft., Budapest;
  • Ambach Kft., Ráckeresztúr;
  • H-Splitter Kft., Érd;
  • József Quality Bt., Pamuk;
  • Jokhel Bt., Törökbálint;
  • Protolab Kft., Érd.

Ha érdeklődni szeretne árainkról, keressen minket elérhetőségünk valamelyikén!