Top 5 reklámügynökségek linkjei és elérhetőségei

Nem könnyű manapság reklámügynökséget találni, de segít a választásban az első blogbejegyzésünk. Összegyűjtöttünk 5 reklámügynökséget elérhetőséggel és linkekekkel, hogy könnyebb legyen kiválasztani a cég új partnerét.

Lehet, hogy csak egy eseti együttműködésre lesz szüksége vagy hosszú távú partnerkapcsolatot szeretne kialakítani, de ezek a reklámügynökségek biztosan tudnak segíteni. Érdemes szétnézni a Google találatok között is, hiszen egy ilyen lista se lehet teljes. Mindenestre az alábbi ügynökségek jó eséllyel vevők lesznek a partneri megkeresésekre.

Érdemes küönválasztani az online és az offline marketing kampányokat, vannak például olyan cégek, amelyek kizárólag online reklámügynökségként működnek. Az első cég pontosan ilyen:

Marketing21 Reklámügynökség

Weblap: https://marketing21.hu/reklamugynokseg/
Cím: 1095 Budapest, Dandár utca 22 C. 2/8.
Telefonszám: +36-20-259-0166

A következő cég már nagyon hosszú ideje jelen van a piacon és számtalan multinacionális referenciát is fel tud mutatni. Offline kampányokhoz érdemes megkeresni őekt is.

Progressive Reklámügynökség

Weblap: https://progressive.hu/
Cím: 1066 Budapest, Nyugati tér 1.
Telefonszám: +36-20 295-24-84

A következő ügynökség is neves referenciákkal rendelkezik, bár mennyiségben jóval alacsonyabb számú van felsorolva. Ettől még érdemes felvenni velük is a kapcsolatot.

TBWA

Weblap: http://www.tbwa.hu
Cím: 1068 Budapest Dózsa György út 84/a.
Telefonszám: +3612792800

További két reklámügynökséget érdemes még megemlíteni a cikkben, bár részletes adatokat itt már nem közlünk.

Ügynökségi partner találni sose volt egyszerű, de néhány céget azért sikerült bemutatni a bejegyzésben.

Érdemes szétnézni és minél több helyről ajánlatot kérni.