Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok

Számtalan alkalommal a nyelvvizsga az előfeltétele annak, hogy megkapjon egy bizonyos állást, előléptetést, külföldi munkavállalói vízumot, egyetemi diplomát, vagy hogy bejusson valamely egyetemre. A New Tradition Nyelviskola tanfolyamain felkészülhet az IELTS, EURO, BME, ECL, TELC és TOEFL angol nyelvvizsgáira, illetve az ECL német nyelvvizsgáira.

IELTS államilag elismert nemzetközi angol nyelvvizsga

Az IELTS nyelvvizsgát több mint 9 000 intézmény (egyetemek, bevándorlási hivatalok, és multinacionális vállalatok) ismerik el a világ több mint 135 országában. Az elmúlt évben több mint 2 millióan választották ezt a nyelvvizsgát munkavállalás, bevándorlás vagy felsőfokú tanulmányok miatt azokban az országokban, ahol az angol a hivatalos nyelv. Az IELTS nyelvvizsgát, mint a megfelelő szintű nyelvtudás bizonyítékát az Egyesült Államok, Nagy-Britania, Ausztrália, Új-Zéland és Kanada egyetemi, szakközépiskoláiis elfogadják.

A New Tradition Nyelviskolábanaz IELTS nyelvvizsgára történő felkészítő tanfolyamokra is beiratkozhat.

További információért látogasson el a http://www.ielts.org/ weboldalára.

ECL államilag elismert nemzetközi német nyelvvizsga

Azok számára, akik német nyelvből szeretnének nyelvvizsgát szerezni, felkészítő tanfolyamokat indítunk az ECL ( “European ConsortiumfortheCertificate of Attainmentin Modern Languages” ) nyelvvizsgáira.

További információért látogasson el a www.ecl.hu weboldalára.

A fentiek mellettEURO, BME, ECL, TELC és TOEFL angol nyelvvizsgákra, illetve angol és német érettségire is vállalunk felkészítést.

A tanfolyamokat igény szerint indítjuk. Kérem, érdeklődjenek elérhetőségeink valamelyikén.

Felnőttek és tinédzserek számára (14+) CSOPORTOS TANFOLYAMAINK ÁRAI:

Egy tanóra 45 perc. Egy tanév 4*36 tanórából áll, mely egy nyelvi szintet (egy tankönyvet) jelent. Csoportos tanfolyamaink szeptembertől június közepéig tartanak.

4+ fő
48.600 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (1350 Ft/fő/tanóra)
3 fő
54.000 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (1500 Ft/fő/tanóra)
2 fő
79.200 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (2200 Ft/fő/tanóra)

Bejelentkezés, időpont kérése szintfelmérésre hétköznaponként 8:00-12:00 között a +36-70-631-3988 telefonszámon, vagy e-mailben lehetséges. A szóbeli és írásbeli szintfelmérés, nyelvvizsga tanácsadás INGYENES, a bejelentkezés/időpontkérést azért tartjuk fontosnak, hogy a szóbeli szintfelmérésen csak Önnel foglalkozzunk.

Az egyéni tanórák árait az „Egyéni tanfolyamok” oldalon láthatja.