Rólunk

A Nyelviskola 2014 április 1-jén ünnepelte fennállásának nyolcadik évfordulóját, és ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves hallgatónknak, hogy minket választott az elmúlt években, ezzel is bizonyítva létjogosultságunkat az egyre inkább bővülő piacon. Hálásak vagyunk nekik, köszönjük a pozitív visszajelzéseket melyek által megerősödtünk, de ugyanolyan alázatosak maradtunk munkánkhoz, mint eddig voltunk. Reméljük, a jövőben is a legjobb tudásunk szerint taníthatunk.

Külön köszönetet szeretnénk mondani mindazon kedves Hallgatóinknak, akik Tárnokról, Dunavarsányról, Ercsiből, Szigetszentmiklósról, Ráckeresztúrról, Diósdról, Törökbálintról, Százhalombattáról, Csepelről, Budafokról, vagy Érd távolabbi pontjairól jönnek, hogy nálunk tanuljanak a New Tradition Nyelviskola padjaiban.

Köszönjük, és reméljük, Önnel is találkozunk nyelvóráinkon.

KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS MUNKAÜGYI KÖZPONT FELNŐTTKÉPZÉSI TEVÉKENYSÉG ÉS SZOLGÁLTATÁS NYILVÁNTARTÁSI SZÁMA: 01070-2008, KSH szám: 65190449-8559-231-13

Miért viseli a nyelviskola a New Tradition (Új Hagyomány) nevet?

  • Talán elsőre furcsa ez a kettősség, de mivel a hagyományok tisztelete és ápolása mellett angol nyelvet oktató tanáraink nyitottak minden újra és fontosnak tartják a szakmai, módszertani megújulást, ezt a nevet éreztük találónak.

Miért válassza a New Tradition nyelviskola nyelvtanfolyamait?

  • A jelszó az igényesség- következetesség: nem csak a hallgatókkal szemben vannak elvárásaink, hanem magunkkal szemben is magas követelményeket támasztunk.
  • A szakmai vezető szakképzett, anyanyelvi tanár az Egyesült Államokból, aki a tanítás mellett felügyeli és rendszeresen ellenőrzi tanáraink munkáját. Óralátogatás során meggyőződik arról, hogy a tanfolyamok színvonala megfelelő, a tanulók elégedettek, a magyar nyelv használata csak minimális, és a tanított nyelv gyakorlatias, élő nyelv legyen.
  • Mind a négy fő készségre (beszéd, olvasás, írás, gépi hang megértése) hangsúlyt fektetünk, de természetesen a legfontosabbnak a beszédkészség fejlesztését, a kommunikációt tartjuk.
  • A hagyományos módszertani lépések mellett új, saját magunk által kitalált és már több éve alkalmazott tevékenységekkel tesszük óráinkat érdekesebbé, színesebbé.
  • Ha a szintfelmérő eredménye alapján nyelvvizsga közelében van angol nyelvtudása, igényétől függően több nyelvvizsgára is felkészíthetjük Önt (City And Guilds, IELTS, EURO, BME, ECL, TELC és TOEFL). 2014 szeptemberétől német nyelvvizsgákra is vállalunk felkészítést (ECL), illetve angol és német érettségire felkészítő tanfolyamok is elérhetők iskolánkban.
  • Tanfolyamainkhoz – szintfelmérő alapján – bármikor csatlakozhat.
  • Egyéni és céges oktatást vállalunk, rugalmas időbeosztással.
  • Időt és energiát takarít meg azzal, hogy nem utazik Budapestre, hanem egy könnyen megközelíthető helyen sajátítja el a választott nyelvet (nyelviskolánk a Balatoni út 18 szám alatt található – irodaház a Branco Steak House-al szemben, 5 percre az Érdligeti vasútállomástól a Sárd utcai buszmegállóban).

Milyen tanfolyamokat kínálunk?

  • Elsősorban felnőtteknek és tinédzsereknek szervezünk általános angol és általános német tanfolyamokat bármilyen szinten, kezdőtől felsőfokig. Emellett üzleti angol és nyelvvizsgára (angol és német) felkészítő tanfolyamok is elérhetőek iskolánkban. Gyerekek számára (8-13 éves korig) is kínálunk csoportos vagy egyéni tanfolyamokat. A fentieken kívül kihelyezett nyelvoktatást is tartunk cégeknek, ha így szeretné a nyelvoktatást biztosítani munkatársai számára. További információért, érdeklődjön elérhetőségünk valamelyikén!