Egyéni tanfolyamok

A New Tradition Nyelviskolában lehetőség van arra, hogy Ön magántanulóként tanulja az angol vagy német nyelvet. Az egyéni órák gyors fejlődési lehetőséget biztosítanak, lehetővé teszik, hogy a tanár csak Önre figyeljen, és az órát kizárólag az Ön igényei szerint állítsa össze. A tanár egyénileg fejleszti gyenge pontjait, bővíti szókincsét, javítja kiejtését, és válaszol nyelvtani kérdéseire. Ön döntheti el, hogy a tanfolyamon egy bizonyos tankönyvet szeretne -e használni, vagy inkább egy, az Ön számára fontos, egyéni témakörre szeretne fókuszálni.

Fejlessze angoltudását anyanyelvi tanárral! Az angol nyelvet legalább közel középfokon beszélő tanulóink számára beszélgetős tanfolyamokat kínálunk Lisa Benko-val, anyanyelvi tanárunkkal (Florida, USA). Nagyon sok tanuló számára felbecsülhetetlen az angoltudás szinten tartása, annak folyamatos használata, illetve új kifejezések tanulása. Ez a tanfolyam akkor is hasznos lehet Önnek, ha több bátorságra van szüksége a szóbeli megnyilvánulásaikor. Lisa üzleti angolnyelvtanítást és nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat is vállal.

Az egyéni tanfolyamok időbeosztását Ön határozza meg, időpontért keressen minket elérhetőségünk valamelyikén!

Felnőttek és tinédzserek számára (14+) Magánórák TANFOLYAMAINK ÁRAI:

2 fő
88.000 Ft/fő/40 tanóra 20*90-perc (2200 Ft/fő/45 perc tanóra)
1 fő
80.000 Ft/fő/20 tanóra 10*90-perc (4000 Ft/fő/45 perc tanóra)

Magánórák esetében 24 órás lemondási határidővel dolgozunk: 24 órán belül lemondott órák felszámolásra kerülnek. Lehetőség van 1 próbaóra vásárlására.

Díjmentesen nyújtott felnőttképzési szolgáltatások:

    1. Előzetes tudásszintmérés
    2. Képzési szükségletek felmérése