Általános angol tanfolyamok

Ezek a beszédcentrikus tanfolyamok erős alaptudást adnak a tanulónak, illetve felvértezik mindazokkal a készségekkel, amelyek a hatékony kommunikációhoz nélkülözhetetlenek.

A New Tradition Nyelviskola egyéni és csoportos tanfolyamokat is szervez felnőtteknek és tinédzsereknek kezdőtől a felsőfokú szintig.

Felmérések alapján egy átlagos nyelvtanuló számára körülbelül 140 nyelvóra szükséges ahhoz, hogy a meglévő nyelvi szintjéről egy kategóriát fejlődjön. Ezt az átlagos óraszámot azonban számos tényező befolyásolja. Ilyen tényezők például a nyelvtanuló korábbi nyelvtanulási tapasztalata, a nyelvtanuló életkora és a tanórákon kívüli felkészülés.

Az alábbi táblázatban szereplő adatok általános iránymutatásra szolgálnak arra vonatkozóan mennyi óraszámmal érhetők el a felsorolt nyelvi szintek. Előfordulhat, hogy ennél több, vagy kevesebb óraszámmal tudja elérni a nyelvtanuló a kitűzött nyelvi szintet.

Általános angol tanfolyamok szintjei

Jelenlegi szint
Elérni kívánt szint
Szükséges óraszám­*
teljesen kezdő
A1
60
A1
A2
120-160
A2
B1
120-160
B1 (alapfok)
B2
120-160
B2 (középfok)
C1
120-160
C1 (felsőfok)
C2
120-160

*általános iránymutatás

A New Tradition Nyelviskolában az angol oktatás során a New English File, vagy a New Headway kiadványokat (valamint iskolánk kiegészítő anyagait) használjuk. Mindkét kiadvány kommunikatív módszereken alapuló tananyagot tartalmaz, és sok lehetőséget biztosít a beszélt nyelv, valamint az olvasás, a hallás utáni szövegértés és az írás gyakorlására, ezen kívül egyszerű magyarázatokat nyújtanak a nyelvtani szabályok megértésére. A tankönyvek árát a tanfolyam ára nem tartalmazza! A tankönyvek 15%-os kedvezménnyel megvásárolhatóak az iskolánkban, vagy az iskolától függetlenül bármelyik könyvesboltban.

Fejlessze angoltudását anyanyelvi tanárral! Az angol nyelvet legalább közel középfokon beszélő tanulóink számára beszélgetős tanfolyamokat kínálunk Lisa Benko-val, anyanyelvi tanárunkkal (Florida, USA). Nagyon sok tanuló számára felbecsülhetetlen az angoltudás szinten tartása, annak folyamatos használata, illetve új kifejezések tanulása. Ez a tanfolyam akkor is hasznos lehet Önnek, ha több bátorságra van szüksége a szóbeli megnyilvánulásaikor.

 

Felnőttek és tinédzserek számára (14+) CSOPORTOS TANFOLYAMAINK ÁRAI

Egy tanóra 45 perc. Egy tanév 4*36 tanórából áll, mely egy nyelvi szintet (egy tankönyvet) jelent. Csoportos tanfolyamaink szeptembertől június közepéig tartanak.

4+ fő
48.600 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (1350 Ft/fő/tanóra)
3 fő
54.000 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (1500 Ft/fő/tanóra)
2 fő
79.200 Ft/fő/36 tanóra (9 hét) heti 2*2 (2200 Ft/fő/tanóra)

Bejelentkezés, időpont kérése szintfelmérésre hétköznaponként 8:00-12:00 között a +36-70-631-3988 telefonszámon, vagy e-mailben lehetséges. A szóbeli és írásbeli szintfelmérés, nyelvvizsga tanácsadás INGYENES, a bejelentkezést/időpontkérést azért tartjuk fontosnak, hogy a szóbeli szintfelmérésen csak Önnel foglalkozzunk.

 

Az egyéni tanórák árait az „Egyéni tanfolyamok” oldalon láthatja.